Letní inspirace JK Klett

Věříme, že si užíváte krásné slunečné léto, plné pohody a společnosti blízkých přátel. Dnes jsme si pro vás připravili krátké povídání o naší kolekci TERRA, která je díky svým barvám ztělesněním léta. Již při pohledu na kolekci se nám asociují nádherné dny strávené u moře, jezera, bazénu. Jakmile si oblečete cokoli z kolekce, přenesete se alespoň trochu zpátky do dovolenkových destinací, ačkoli jste zrovna na cestě do práce.

Pohodlné letní kalhoty z kolekce TERRA máme ve třech barevných variantách – žluté, béžové a s barevným potiskem. V naší fotogalerii se můžete přesvědčit, že kalhoty vypadají krásně i v kombinaci s různými topy z kolekce – s hedvábnou blůzkou, s lesklým topem, s printovým kabátkem nebo s vaším oblíbeným tělovým tílkem, které má určitě každá z vás v šatníku. Nebojte se kombinovat oblečení s potiskem a bez potisku, jsme přesvědčeni, že výběrem nešlápnete vedle. Ke kalhotám je zavazovací pásek, díky kterému jsou velmi pohodlné a padnou každé ženě.

 IMG-20200206-WA0032IMG-20200315-WA0011

Dalším kouskem, který bychom Vám rádi představili jsou naše velmi příjemné viskózové šaty. V nabídce máme různé délky i střihy, jste-li romantická duše, zamilujete se do maxi šatů TERRA, jsou volného rozevlátého střihu, můžete je ozvláštnit páskem, který krásně definuje pas, a je součástí modelu. Pokud dáváte přednost pohodlné a praktické klasice, vřele doporučujeme košilové šaty ze stejné kolekce, vepředu je zapínání na knoflíčky a výstřih je řešen podobně jako u saka – sakovou fazónou. Obě varianty šatů máme v hořčicově žluté a béžové barvě.

 IMG-20200206-WA0027IMG-20200206-WA0031

Máte-li v plánu letní dovolenou, neměli byste opomenout naše plážové kaftany a velkou plážovou osušku. Kaftan, přehoz, plážové kimono, je jen na Vás, jak jej pojmenujete. Je to zkrátka příjemný, lehký kousek oblečení, který pouze přehodíte přes Vaše oblíbené plavky a můžete vyrazit na procházku po pláži. Naše kaftany jsou ušité z rychleschnoucí látky, která je protkána jemnými zlatými nitkami, díky nimž se na slunci krásně lesknou. Zaujal Vás krátký kaftan, kaftan s řasením anebo dlouhý?

IMG-20200315-WA0010

Věřím, že Vám naše letní prázdninová inspirace zpříjemnila den, všechno oblečení z fotografií a ještě mnohem víc naleznete na našem eshopu jkklett.cz.

 

Pokud byste si chtěly modely vyzkoušet, protože mnoho našich klientek se na naší módě stane "závislých" až po vyzkoušení, když vidí precizní výběr materiálů a vypracování, zastavte se u nás v kamenném butiku na Haštalské 9, moc se na Vás těšíme. 

 

Krásný zbytek léta

Váš Fashion Tým Jitky Klett

 

 

 

(Fotografie: Veronika Hobson, Mark Hobson)

Zpět do obchodu