Prožijte s námi chvíli s vůní Orientu

Začátkem června módní návrhářka Jitka Klett odcestovala do Orientu, konkrétně do krásného Maroka. Neodjela však za rekreací, ale za příjemnými pracovními aktivitami – byla jedním z módních návrhářů, kteří prezentovali své modely v rámci Morocco Fashion Week 2022. Módní show se konala v jednom z nejluxusnějších hotelů na světě Mandarin Oriental Marrakesh. Molo se linulo kolem krásného bazénu, čímž dostala přehlídka úžasnou atmosféru. Módní tvorba Jitky Klett byla na mole k vidění oba dva večery Morocco Fashion week a právě Jitka Klett, která reprezentovala Českou republiku, byla jedinou módní návrhářkou, která se představila během obou večerů MFW.

 

První večer byla k vidění Ready to Wear linie JK Klett a nová kolekce PURA, ta se nese v tónu jemných pastelových barev, symbolizuje harmonii těla a duše, vnitřní pohodu a klid. Na mole mezi dalšími 10ti návrháři z celého světa měla kolekce obrovský úspěch. Tvorba Jitky Klett nadchla rovněž zahraniční módní média, která na fashion week přicestovala.  

JK_Klett2-minJK_Klett9-min

Druhý večer si publikum užilo show z modelů Couture kolekcí 8 módních návrhářů. Jitka Klett Couture byla vybrána jako finální show celého Morocco Fashion Week 2022. Kolekce je dynamická, plná originálních střihů, barev a nepředvídatelných detailů, jejím poselstvím je inspirovat a probudit touhu zkusit nové módní trendy aplikováním do oděvu na běžné nošení. Modely z linie Couture vznikaly v salonu déle než půl roku a byly doplněny ručne háčkovanými kousky s dílny Dany Dobřichovské @danadobrichovska a krásnými ručně vyráběnými korunkami z dílny Aničky Škarda Čarbičková, @carbickovacrowns.

 Jitka_Klett_Couture5-minJitka_Klett_Couture10-min

Dalšími tvůrci, kteří předvedli své modely byli například Renata Couture, Hind Tahiri, Salma Lazrak, či Zeynep Erdogan. Akce se rovněž zúčastnily významné celebrity z Middle East, mezi nimi například Hanady Hany Mehanna, Mahira Abdel Aziz nebo Dorra Zarrouk.

 

Oriental Fashion Show v Marrakéši byla dechberoucím zážitkem pro publikum i designéry a to vše za hojné účasti médií a fotografů z celého světa. Jitka Klett svou účastí na mezinárodních módních molech pravidelně šíří dobré jméno české módní scény.

1Jitka_Klett-min 

Letošní rok je pro módní návrhářku Jitku Klett vskutku nabitý, po úspěšných módních show v Paříži, Miláně a Filmového festivalu v Cannes představila obě své módní linie v Maroku.

 

Věříme, že jste si alespoň prostřednictvím článku užili vůni Orientu Maroka s námi a těšíte se, kam Vás vezmeme příště.

 

 

Váš Fashion Tým Jitky Klett

Zpět do obchodu