Módní přehlídky Paříž & Miláno

Světová mola patřila v prvním čtvrtletí magického roku 2022 také Jitce Klett. Českou módní scénu reprezentovala na dvou významných módních událostech v Paříži a Miláně. 

Oriental Fashion Show v Paříži byl tento rok velkým překvapením, které způsobila právě Jitka Klett. Mnoho hostů překvapila víceméně neznámá značka Jitka Klett Couture svou vysokou úrovní vlastního stylu a precizním vypracováním celé couture kolekce.

ART_4560_1ART_4573_1

V období Fashion weeku v Miláně se krátce po úspěchu v Paříži ukázala Jitka Klett s linií oděvů na běžné nošení, které na trhu známe pod módní značkou JK Klett.   

Více o Oriental Fashion Show Paris

V předvečer zahájení HAUTE COUTURE FASHION WEEK PARIS, týdne nejvyšší módy a jedné z nejočekávanějších světových akcí roku, se pravidelně koná populární už 32 ročník  akce ORIENTAL FASHION SHOW. Akce je sledovaná odborníky, veřejností, médii a také potenciálními klienty. Módní show se konala v krásných prostorách jednoho z nejluxusnějších hotelů v Paříži - v hotelu PENINSULA. Cílem ORIENTAL FASHION SHOW je představení vybraných úspěšných návrhářů z celého světa na jednom mole.

ART_4760cART_4682_1

Letos se na mole poprvé v historii show objevil reprezentant České republiky - módní návrhářka JITKA KLETT, držitelka stříbrného ocenění Oscar della Moda 2021.

JITKA KLETT představila novou kolekci 10 couture modelů a jeden svatební model. Na kolekci se v salonu pracovalo 6 měsíců a jeden model se vytvářel přibližně 130-350 hodin. Couture kolekce originálních modelů byla doplněna autorskými korunkami z dílny celosvětově úspěšného českého dua z Liberce Anička a Vlado Škarda.

IMG_20220125_182946_946IMG_20220125_185259_895

Na módní show přijeli z České republiky Jitku Klett podpořit módní návrhářka Beata Rajská spolu s úspěšným módním fotografem Arthurem Koffem. U vstupu do hotelu PENINSULA můžete obdivovat dílo další české firmy působící v zahraničí - lustr LA SVITU “Dancing Leaves”.

 

Více o Fashion Show Milano

Magické datum 22.2.2022 bylo pro Jitku Klett výjimečným a úspěšným dnem, během něhož poprvé ve své dlouhé kariéře odprezentovala svou módní tvorbu v Miláně v období světového týdne módy. Krásná show se konala v neorenezančním Palazzo Turati v samém centru evropské metropole. Módní návrhářka po úspěchu na Oriental Fashion Show 2022 v Paříži, kde představila svou luxusní linii Jitka Klett Couture, zazářila také v Itálii se svou módní linií JK Klett a novou kolekcí pro rok 2022 s názvem PURA. 

JK_Klett_PURA09JK_Klett_PURA05_1

Show byla zahájena mini kolekcí JK Klett Black & White by Dorian Meyer, kterou vytvořila módní návrhářka s mladým francouzským designérem, jenž v JK Klett strávil půl roku na stáži a dostal tuto příležitost v podobě navržení černobílé kolekce pro mladou generaci potencionálních klientů JK Klett.

JK_Klett_BW04senza titolo-3

Následovala hlavní, nová kolekce JK Klett PURA 2022, ta je plna jemných barevných tónů, luxusních materiálů, harmonie a elegance, která je pro tvorbu Jitky Klett charakteristická. 

Kolekce PURA od JK Klett je na běžné nošení. Symbolizuje čistotu a vnitřní pohodu našich myšlenek, pocitů. 

JK_Klett_PURA01JK_Klett_PURA12

Na molo přijala pozvání česká vicemiss roku 2009 Lucie Smatanová. Na módní přehlídku přišla Jitku Klett podpořit také manželka generálního konzula ČR v Miláně paní Milena Kudělová a manželka vicekonzula paní Helena Bucháčková, show se zúčastnil také skvělý fotograf Arthur Koff.  

 

Věříme, že Vám dnešní příspěvek zpříjemnil den, příště se můžete těšit na módní inspiraci z našich kolekcí. 

 

Vás Fashion Tým JK Klett

Zpět do obchodu