JK Klett Black&White by Dorian Meyer

Nová kolekce JK Klett Black & White by Dorian Meyer je propojena s příjemným příběhem.

Dorian je mladý módní návrhář z Francie, který nás před více než půl rokem kontaktoval ohledně půlroční stáže, kterou by u nás chtěl absolvovat.

Více než 15 let umožňuje paní Jitka Klett studentům či mladým lidem z celého světa, kteří mají zájem o působení v módním průmyslu, přijít v rámci stáže do svých firem. Desítky mladých lidí jsme podpořili ve splnění svého snu a mohli s námi strávit cenný kreativní čas. Kolekce Black&White je první kolekcí externího designéra pro módní značku JK Klett.

ART_0360

 

Dorianova žádost o stáž paní Klett zaujala, kolegyně Ivana ověřila Dorianův potenciál a předala report – on je asi opravdu zajímavou osobností. Po společné dohodě jsme se rozhodli ho na půlroční stáž do pražského salonu přijmout.

V průběhu stáže si mladý francouz vyzkoušel stylizovat oblečení na produktové focení pro online prodej a podílel se na grafických návrzích pro sociální sítě JK Klett či kresbě siluet. Nejtěžším úkolem pro něj bylo porozumět konceptu a udržet identitu módní značky, která se dlouhodobě vytváří a buduje.

ART_0682ART_2520

Dorianovo vysoké pracovní nasazení, obrovský zájem o nové věci a jeho motivace přesvědčila Jitku Klett k rozhodnutí, vytvořit společně mini kolekci Black&White modelů určených převážně pro mladou generaci. Společnou kreativní práci si velmi užili a výsledkem je 5 minimalistických bavlněných modelů v černobílé variaci, s využitím asymetrických prvků a netradičních střihových řešení. Společně vytvořili 3 typy košilí a 2 druhy kalhot. Střih všech modelů je volen tak, aby padl různým postavám klientů.

Náš stážista měl, co se týče kolekce, relativně volné ruce, jedním z požadavků bylo zachovat ženskost a eleganci ve stylu JK Klett s využitím asymetrických a minimalistických prvků, určených převážně mým lidem. Dorian zvládl kolekci skvěle navrhnout, Janka, Lenka a Romana výborně propracovaly střihy a technologii.

Pro kolekci JK Klett Black&White by Dorian Meyer vybrala Jitka Klett prémiový bavlněný materiál a celá kolekce je ušita v České republice. Dnes si již všechny originální a pohodlné modely můžete zakoupit na našem eshopu jkklett.cz.

ART_1169ART_0618

Všech pět jedinečných kousků je navržených tak, aby se dali zkombinovat s oblečením, které již doma máte – ať už jde o černé kalhoty, sukni, bílé topy, halenky a odvážní jedinci se nemusí bát zaexperimentovat s barvami. Nemusíte se rovněž bát outfit doplnit barevnými doplňky.   

Kolekce JK Klett Black&White by Dorian Meyer byla poprvé představena 22.2.2022 ve světové metropoli oděvů na běžné nošení – Miláně – během světového týdne módy, ale o této události si povíme zase příště.

 

 Váš Fashion Tým JK Klett

Zpět do obchodu