Jedinečná vůně pro jemné ale silné ženy

Je slunečné pondělní ráno, přicházím do salonu, připravuji si všechno potřebné pro nový den - potřebuji naaranžovat čerstvé květiny, nabít reproduktor, zapnout počítač, zběžně poklidit, rozsvítit světla a můžeme otevřít. Nečekám na zbloudilé turisty, nejprve si zkontroluji diář s dnešními termíny klientek a připravím se na ně, vyřizuji maily, přidávám příspěvky na naše sociální sítě, komunikuji s naším správcem webu a společně ladíme náš eshop a web k ideálu. 

WhatsApp Image 2021-11-09 at 17.05.21 (1)

Kromě kolekcí oblečení JK Klett si u nás v salonu můžete také očichat náš parfém nebo “osahat” precizně zpracované kožené kabelky šité v Itálii. Již během dopoledne k nám zavítala dvojice turistů ze Skandinávie. V první řadě je samozřejmě zaujaly originální potisky ve výloze na modelech JK Klett, nezdáli se však v příliš nakupovací náladě, zkusila jsem tedy jejich pozornost přesunout k parfému JK Klett No 3. 

 IMG_9256 2

Parfém je zaujal! Je svěží lehkou vůní, lehounce nasládlý, ale nejedná se o ryze letní vůni, je opravdu celoroční. Každý si v té vůni najde to své - někdo cítí citrusy, někdo bílý jasmín, někoho zaujmou kořenité podtóny. Parfém No3 si oblíbí téměř každý, kdo jej okusí, a tento pár nebyl výjimkou - a to nejen žena, ale rovněž muž jej pochválil. Jednohlasně se shodli, že tento parfém je unisex - a budou jej používat oba dva. Kromě toho se rozhodli parfém pořídit také svým přátelům jako dárek. Koupili si 4 kusy a kromě parfému si od nás odnesli příjemný zážitek a vzpomínku na svůj prázdninový pobyt v Praze.

hlavni foto

Zpět do obchodu