Je podzim obdobím tmavých barev?

Móda a barvy, to je téma, o kterém bychom se mohli bavit hodiny a hodiny. Která barva je vhodná pro kterou příležitost, roční období ? Jaké barvy se nejlépe kombinují? A jaké barvy se dají nosit celoročně? Těmito otázkami bychom zdaleka nekončili, ale dneska se zaměříme na otázku: je podzim obdobím tmavých barev? 

_ELC3060_ELC3091

V Evropě se ovzduší výrazně ochlazuje, je vlhko, sychravo, větrno a dny se zkracují. Příroda nám ukazuje svá kouzla v podobě nádherných západů slunce a dokonalého zbarvení rostlin a stromů, které může být pro mnohé z nás inspirující. 

 

Po létě, kdy jsme se oblékali do světlých, vesele zbarvených outfitů a experimentovali jsme se střihy a kombinacemi materiálů, se lidé zahalují do tmavých kabátůšál a měkkých svetrů. Proč ale se začátkem podzimu náš šatník ztmavne? Myslíme si, že tmavé barvy nejsou nezbytně propojené s podzimem - stejný hřejivý pocit nám dodá mikina v černé, bílé i jakékoli další barevné kombinaciVšichni vímeže barvy mají pozitivní vliv na naši psychiku, proto je důležité je alespoň částečně zařadit do šatníku i v období podzimních a zimních měsíců. 

 _ELC3830

 

Podívejme se společně do našeho šatníku a zkusme si na další dny nachystat outfity, které budou alespoň trochu zářit barvami. Můžete začít třeba barevným šátkem, a postupně přidávat. Uvidíte, že i v barevném roláku, sukni či vlněných šatech s potiskem se budete cítit příjemně a pohodlně.

 _ELC6861

Inspirovat a doplnit si šatník barevným avšak elegantním a pohodlným oblečením můžete na eshopu jkklett.cz 

Naše kolekce JK Klett jsou nadčasové a celoroční - při správně zvoleném outfitu si můžete i v zimě užít den v sukni světlé barvy nebo v šatech s červeným potiskem. 

 

Co na to říkáte? Inspirujeme se podzimními barvami z přírody, kterou tak obdivujeme?

 Budete se cítit příjemně, věřte nám.

Zpět do obchodu