Absolutní nezbytnosti v kufru na dovolenou

Absolutní nezbytnosti v kufru na dovolenou

Hurá! Sezóna dovolených se nezadržitelně blíží a my jsme tu již nyní s malým průvodcem nezbytností, které musíte mít s sebou. Díky tomuto článku předejdete stresu den před odletem do sluncem zalitých krajin. Poděkovat nám můžete později :) . Takže co si zabalit do malého zavazadla nízkonákladových aerolinií, aniž byste dopláceli předraženou nadváhu? 

Určitě to není jen o krému na opalování, ten si za pár kaček koupíte v místním obchůdku. Jako první musí jít do kufru Vaše oblíbené rozevláté hedvábné maxišaty TERRA s dlouhým rukávem. Oceníte je přes den k žabkám i na romantickou večeři na pláži doplněné působivými doplňky. Jsou neuvěřitelně lehké, zaberou v kufru minimum místa a za každých okolností v nich budete vypadat božsky. 

IMG_20210205_100639IMG_20210205_100706  

Kraťasy a top jsou nerozlučná dvojka, ale to jistě víte. My jen doplníme, že béžové dámské kraťasy TERRA s kapsami ve vašem kufru rozhodně nesmí chybět. Hodí se k tílkům, tričkům, elegantním blůzám, mikinám na večer a dokonce i k samostatnému vrchnímu dílu plavek. Během horkého dne je krásně sladíte s dámským tílkem TERRA s dvojitými ramínky , s dámským zkráceným tričkem TERRA, ale i elegantněji k dámské hedvábné košily TERRA či k velmi stylové halence s balonovými rukávy. Celkový outfit vyšperkuje už jen slaměný klobouk a ledově vychlazený koktejl v ruce. 

IMG_20200901_161242IMG_20200805_101731

I když jste ubytovaní v hotelu, ve kterém dostanete úplně všechno, vždycky se vyplatí si zabalit alespoň jednu voňavou osušku z domu. Pokud by se vám plážová osuška TERRA nevešla do kufru, můžete si ji vzít s sebou na palubu - poslouží i jako pareo nebo deka během překlimatizovaného letu Vám nebo Vašim dětem. 

XJ3A5234XJ3A5236

Pokud nemáte ve skříni univerzální plážový přehoz s řasením TERRA, měla byste tuto chybu napravit. Brzy! Přehoz je neuvěřitelně univerzální, je jednoduchým, stylovým a sexy doplňkem, když potřebujete cestou na pláž z bufetové snídaně zakrýt bříško anebo když začne večer foukat mořský vánek. Jeho zlatá vlákna jemně odrazí paprsky zapadajícího slunka a vy se nebude cítit příliš odhaleně ani na pláži ani v hotelové recepci. 

XJ3A5193XJ3A5191

Náš seznam by samozřejmě nebyl kompletní bez plavek, to je jasné! Zabalte si alespoň dvoje plavky různých střihů, ať si z vysněné dovolené přivezete i rovnoměrně dobronzova opálené tělo. 

S přáním krásného módního dne, milovníci módy!

Módou posednutý tým JK Klett

Zpět do obchodu