Kabelka odhaluje naši osobnost

I Vám se občas stává, že je Vaše kabelka bezedná a nic v ní nemůžete najít? Nedokážete se rozhodnout, jestli malou nebo velkou? Nebojte se, nejste v tom samy. My jsme se ve chvilce volna mezi focením podívali do kabelky naší milé módní návrhářky Jitky Klett, a objevili jsme pár osobních pokladů. 

IMG-20211015-WA0016

Základem je telefon a peněženka, ve které jsou přehledně zorganizované karty, minimem hotovosti a pár drobnými, ty se ve městě vždy hodí. Na dně v její těsnosti byl svazek klíčů, balíček kapesníčků, dezinfekce na ruce a rouška. Telefon, klíče od auta a pero nosí paní Klett v boční kapse kabelky, nával kreativních nápadů je potřeba hned zapisovat! Celý den si hlídá pitný režim, bez lahve na vodu ji nepotkáte. Posledním, ale nepochybně neméně důležitým bodem je její make-up taštička, tu jsme nemohli vynechat.

IMG-20211015-WA0017

Menší nebo větší make up taštička je nepostradatelná, často vám ušetří čas, který byste strávila hledáním své rtěnky na dně kabelky. Jediné dva produkty, které v taštičce paní Klett mají s dekorativní kosmetikou něco společného  je rtěnka nebo lesk na rty v co nejjemnějším odstínu a námi všemi oblíbený parfém No3. Eukalyptové aroma linoucí se spolu s parfémem v našem studiu pochází z éterického oleje značky JUST, který je nabitý 31 druhy voňavých a léčivých bylinek. Ústní sprej stejné značky nesmí chybět. 

kabelky

Obsah dámské kabelky bezpochyby trochu napoví o tom, kdo jsme a jaký život žijeme a odhalení jejího obsahu může být v některých situacích dost stresující. Minimálně tehdy, kdy jsme si ji nestihli přeorganizovat. Pokud si vnitřek kabelky organizujeme pravidelně, a v nevhodné situaci se nám omylem vysypají její tajemství, s přehledem to rozdýcháme. 

S přáním krásného módního dne, milovníci módy!

 

Módou posednutý tým JK Klett

Zpět do obchodu